Logga: Bränneriets Gård
 

Gårdsbutik & Café

Vecka 37 meny, serveras 11.30 - 14.30 

Ribbolita (italiensk grönsakssoppa med vita bönor och svartkål), surdegsbulle 95:-

Bränneriets burgare på ekologisk nötfärs från Gunnaröd med hemslagen majonnäs, rödlök, hembakat bröd och kålsallad 130:-, Veggiburgare finns. 

Surdegsmacka med vår egen surkål, lokalproducerad korv och senapssås 105:-

Rågsurbaguette med rökt kyckling  eller långlagrad ost, pyssel o pynt på båda 75:- resp 65:-

Allt vi serverar är laktosfritt och glutenfria alternativ finns alltid.

 

Barnmeny

Halv portion av alla rätter/halvt pris

Barnburgare med morotsstavar, ketchup och ost (allt var för sig) 65:-

Pannkakor med grädde och sylt 40:-

Bordsbokning görs på 0413-18423 (under dagtid) eller info@brannerietsgard.se

Välkomna in till vår gårdsbutik där vi erbjuder ekologiskt odlade bär och grönsaker och egentillverkat mathantverk med ursprung från gårdens odlingar. På våren hittar du även tomat-,chili och sommarblommeplantor uppdragna av oss utanför ingången.

De egna produkterna har under året fått sällskap av annan lokalproducerad mat så som honung, kött, olja. Gemensamt för alla är att de håller en hög kvalitet och är gjorda "på riktigt". Gotlandschipschips, kryddblandningar till säsongens matlagning, lakrits från Almaregården, kyckling från Ebbatorpet, tuppkorv från Lunnarps Tupp, ibland Ådalas ostar, Eslövsvinäger är några av dem. Även i år säljer vi det goda ekologiska frysta köttet från Gunnaröds Gård.

På hyllorna står också svenska bruksföremål av hög kvalitet. Från Växbo lin finns bl.a. handdukar och disktrasor (de bästa som finns) och handgjorda borstar, degskrapor mm från Iris Hantverk, gotländska lammskinn. Linoljesåpa och linoljefärg från Genarp och hantverksgjort tvål. Skäm bort dig själv eller köp en present till någon ni tycker om!

Coronarestriktioner

Vi gör allt vi kan för att både ni och vi ska känna oss trygga! Hjälp oss genom att hålla avstånd och läsa skyltar.

  • Läs gärna menyn ute för att minska antalet personer i butiken. Det är fortfarande bra om 1 person kan beställa åt hela sällskapet.
  • Maxantal i caféet är 40, möbler står enligt restriktioner så det är inte ok att möblera om. Vill ni sitta inne på helgerna är det bra att boka bord.
  • Det finns ett kaffebord ute och vid behov ett i butiken.
  • Sprita gärna händerna och stanna givetvis hemma vid symptom. Vi vill gärna att ni använder moderna "utedasset" (WC) och håller avstånd i ev. kö om ni inte har behov av handikapptoalett eller skötbord.
  • Kom ihåg att inget smittar lika mycket som ett leende:-)

 

Café med gokaffe och härbakat samt lättare luncher

Gårdsbutiken öppnade 2012 och nu är även caféet i full gång med luncher och kakfika som alltid har sin utgångspunkt från vad som är i säsong och odlas just nu. Att servera säsongens bästa råvaror ser vi som en självklarhet. Alla våra öppetdagar kan du komma och njuta av det bästa säsongen har att erbjuda i form av hembakade kakor, vår egen rabarber- äpple-, eller jordgubbsdricka, eller våra lättare luncher i form av pajer, sallader, soppor eller ekologiska burgare. Allt lagas och bakas av oss på gården. Luncherna serveras 11.30-14.30 alla våra öppetdagar. Ruggiga dagar under hösten tänder vi brasan! Slå dig ner med en inspirationsbok eller tidning och njut i lugn och ro. Och tillåter vädret är självklart vår stora och populära uteservering öppen och barnen är välkomna i lekhörnan!

Grupper

Vi har möjlighet att ta emot både små (dock minst 10) och stora grupper efter bokning. Det finns även serveringstillstånd för alkohol. Max 50 sittande personer (40 inne i Coronatider)och bussparkering är inget problem. All mat är givetvis gjord av oss från grunden och de råvaror vi inte producerar själv köper vi in lokalt. 

 

 

Bränneriets Gård
Nöbbelöv 1303 (hitta hit)
241 93 Eslöv

info@brannerietsgard.se
0413-184 23
 

Om Bränneriets Gård
Bränneriets Gård erbjuder ekologiskt odlade bär och grönsaker och egentillverkat mathantverk med ursprung från gårdens odlingar. Det finns även ett mysigt café. Välkommen in på en kopp kaffe och härbakat eller en säsongsanpassad lunch!

Öppettider

Onsdag - fredag 11-17

Lördag - Söndag & helgdagar 11-15

Sista helgen i september har vi helt stängt och därefter kommer nya öppettider.