Logga: Bränneriets Gård
 

Först kommer blåbären, sen hallonen och björnbären

tis, 2015-07-28 15:47

Den här sommaren är onekligen en prövning för oss alla. Men visst blir det självplockning av hallon, det dröjer bara lite… Nytt för i år är att vi även kommer att ha blåbär och björnbär till självplockning! Blir som det brukar, vilket inte är självklart just i år, så blir det först självplockning av blåbär, eftersom de mognar snabbast, sedan kommer hallonen och till sist björnbären. Hallon och björnbär kan man plocka långt in på hösten, men blåbären sätter bara bär en gång så först till kvarn…

Vi hoppas kunna börja självplockningen av blåbär på fredag. Så fort de är mogna lägger vi upp information på vår Facebooksida. Det är även på Facebook vi kommer att annonsera när självplockningen av hallon startar. I akyuellt-rutan på förstasidan på hemsidan uppdaterar vi självklart också informationen.

Askar (250-300g) ingår i priset, så ta inte med eget emballage. Blåbär kostar 30:-/ask och hallon och björnbär 25:-/ask. 

Hallon och björnbär plockas bäst vid uppehållsväder.

Bränneriets Gård
Nöbbelöv 1303 (hitta hit)
241 93 Eslöv

info@brannerietsgard.se
0413-184 23
 

Om Bränneriets Gård
Bränneriets Gård erbjuder ekologiskt odlade bär och grönsaker och egentillverkat mathantverk med ursprung från gårdens odlingar. Det finns även ett mysigt café. Välkommen in på en kopp kaffe och härbakat eller en säsongsanpassad lunch!

Öppettider

Onsdag - fredag 11-17

Lördag - Söndag & helgdagar 11-15 

Midsommarafton 10-14,   26 - 29/6 Stängt